"Sensus et Motus ex Machina”, de Xavier Vives, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1635
post-template-default,single,single-post,postid-1635,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

"Sensus et Motus ex Machina”, de Xavier Vives, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

"Sensus et Motus ex Machina”, de Xavier Vives, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Xavier_Vives-2A partir del proper dimecres dia 22 d’octubre es podrà visitar, a la Sala d´Exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, l’exposició “Sensus et Motus ex Machina, de l’artista, dissenyador i també professor de la mateixa escola, Xavier Vives.
A la mostra s’hi podran veure nou escultures cinètiques de petit format activades electrònicament a partir de diferents sensors i que es mouen amb motors, servos i altres dispositius electromagnètics. Les peces semblen “veure” i “sentir” com éssers intel·ligents i s’activen quasi de forma màgica a partir d’un senzill diàleg amb l’espectador, com si fossin mascotes. Alhora l’element emotiu d’aquestes “màquines sensibles” s’acompanya d’un subtil llenguatge poètic de les formes i dels materials que les componen. L’acte d’inauguració tindrà lloc el dijous dia 23 d’octubre a les 20.00h i l’exposició es podrà veure fins al proper 22 de novembre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.