L’estudi de disseny “Suigeneris communicatio” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1628
post-template-default,single,single-post,postid-1628,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’estudi de disseny “Suigeneris communicatio” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

L’estudi de disseny “Suigeneris communicatio” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

master
El passat 1 d’octubre va tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada la conferència inaugural del nou curs acadèmic a càrrec de l’estudi de disseny gràfic de Barcelona “Suigeneris communicatio“.
Amb actes com aquests l’escola vol acostar al seu alumnat els professionals destacats del sector del disseny i de la creativitat per compartir experiències i coneixements, per això hi va ser present l’alumnat dels cicles formatius d’art i disseny que s’imparteixen al centre (els cicles de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistència al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària), així com d’antics alumnes de l’escola i d’altres professionals interessats. L’acte va ser presentat per la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí i Piqué, que va agrair als dos conferenciants, Jordi i Diego, socis fundadors de l’estudi “Suigeneris communicatio” poder comptar amb la seva presència.
Durant la xerrada es va presentar molt material interessant, divertit i emotiu per tal d’explicar i exemplificar diferents conceptes, i es va propiciar la participació de tots els presents, en un acte que va ser desenfadat però alhora enriquidor conceptualment.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.