Mercè Gallego, alumna de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps, guanya el Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais de la Policia Local - LaGaspar
1625
post-template-default,single,single-post,postid-1625,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Mercè Gallego, alumna de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps, guanya el Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais de la Policia Local

Mercè Gallego, alumna de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps, guanya el Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais de la Policia Local

PREMIS-BONSAI-1
Coincidint amb la festivitat de Sant Rafael Arcàngel, patró de la Policia Local, es pot veure a l’edifici 092 d’Igualada la seva ja tradicional exposició de Bonsais.
El dilluns 29 de setembre, els comandaments de la policia, així com l’alcalde d’Igualada, Marc Castells i alguns regidors de l’Ajuntament, van rebre les alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps que han resultat guanyadores del també tradicional Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais. Enguany la guanyadora ha estat Mercè Gallego Andrés, i la segona classificada Vicky Sabater Massana, alumnes dels cicles formatius artístics de la família de comunicació gràfica i audiovisual que s’imparteixen a l’escola. Les va acompanyar Jaume Enrich, professor de l’escola i responsable de la coordinació d’aquest projecte real realitzat per alumnat de l’escola.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.