“Temps de vermells” de Rosa Permanyer a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1619
post-template-default,single,single-post,postid-1619,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Temps de vermells” de Rosa Permanyer a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“Temps de vermells” de Rosa Permanyer a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Des de fa uns dies es pot veure a l’Escola d’Art l’exposició “Temps de vermells” de l’artista vallesana Rosa Permanyer. La conformen un conjunt de gravats, alguns d’ells de gran format, en els quals el vermell juntament amb el negre, en són els colors protagonistes. Però també ho són el pas del temps i la transformació de la ciutat bulliciosa que Permanyer representa en les seves obres amb vistes contradictòriament solitàries de carrers i avingudes. També amb fragments d’arbres, de branques sinuoses i fulles negres sobre amplis fons vermells, que ens transporten als vestigis naturals de les grans urbs.
A l’exposició es poden veure també alguns llibres d’artista, com el què dedicà al llenguatge poètic de Tàpies i de Brossa, concebut i imprès en una sola peça extensible que desplegada mesura 230 cm de llarg. A destacar també els originals procediments tècnics emprats per aquesta autora basats en el fotogravat i productes sostenibles, no tòxics.
Una exposició, en definitiva que val la pena de no perdre’s. Es podrà veure fins al proper 17 d’octubre, a la sala d’exposicions de l’escola, en l’horari habitual del centre.
P1010631-(1)

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.