Conferència inaugural del curs 2014-2015 a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1622
post-template-default,single,single-post,postid-1622,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Conferència inaugural del curs 2014-2015 a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Conferència inaugural del curs 2014-2015 a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Lords_of_Clubs-1
El proper dimecres 1 d’octubre tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada la conferència inaugural d’aquest nou curs acadèmic a càrrec de l’estudi de disseny gràfic “Suigeneris communicatio“.
L’escola imparteix cicles formatius de disseny gràfic i de disseny de producte en Pell, concretament els cicles de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistència al producte gràfic imprès, i el cicle superior de Gràfica Publicitària, i, a través de diferents activitats, vol acostar el seu alumnat als professionals destacats del sector del disseny i de la creativitat per compartir experiències i coneixements. Una d’aquestes activitats són les conferències que tenen lloc, periòdicament, al llarg de tot el curs.
L’estudi “Suigeneris communicatio” es presenta com una agència poc convencional, a qui no preocupen els mitjans sinó les idees. Es defineixen com a creadors de continguts per a les marques amb valors i signes d’identitat propis amb els qual es pugui identificar la gent. També expliquen que tenen una visió particular i creativa de l’I+D+I (Idea, desenvolupament i implementació), cosa que es veu en els seus treballs, per exemple l’acció realitzada per a Biosca & Botey o la start-up The Lords of Clubs, entre altres.
La conferència tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a dos quarts d’11 del matí. L’entrada es lliure, prèvia inscripció via email gasparcamps@gmail.com, a Secretaria o al telèfon de l’escola 938055262, i   les places són limitades .

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.