Els vermells de Rosa Permanyer inauguren el curs a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1613
post-template-default,single,single-post,postid-1613,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els vermells de Rosa Permanyer inauguren el curs a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Els vermells de Rosa Permanyer inauguren el curs a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

vermell
Amb l’inici de curs es reprenen les exposicions a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i és l’artista barcelonina Rosa Permanyer qui inicia aquesta nova temporada amb la mostra “Temps de vermells”, una selecció dels seus darrers treballs centrats en la tècnica del gravat. Formada en l’àmbit de l’interiorisme a l’Escola Eina d’Art i Disseny, Rosa Permanyer inicia la seva trajectòria pedagògica com a professora fundadora del Taller d’Art Manolo Hugué de Caldes de Montbui, on des de 1980 continua impartint classes de gravat. Actualment també dóna cursos de gravat al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona.
En la seva obra artística Permanyer combina les tècniques del gravat no tòxic i de l’aquarel·la matèrica d’una forma molt innovadora. En les seves obres constatem la sublimació de la natura, la recerca de l’harmonia i l’equilibri, i la progressiva depuració de la forma. Unes obres serenes i subtils, properes a una estètica Zen i extraordinàriament evocadores, que han estat exposades no només a Catalunya sinó a països com Corea del Sud, Mèxic, Colòmbia, Itàlia, Bèlgica, Suècia, Argentina, Finlàndia, o al Quebec.
L’exposició es podrà veure fins al dia 17 d’octubre en l’horari habitual de l’escola.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.