L’alumna de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps Júlia Solé, guanya el 1r premi del concurs de dibuix de l‘European Balloon Festival - LaGaspar
1610
post-template-default,single,single-post,postid-1610,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumna de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps Júlia Solé, guanya el 1r premi del concurs de dibuix de l‘European Balloon Festival

L’alumna de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps Júlia Solé, guanya el 1r premi del concurs de dibuix de l‘European Balloon Festival

unnamed
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps porta ja molts anys organitzant l’Estiuet, activitats d’arts plàstiques per a infants i joves de 4 a 16 anys que es desenvolupen des de finals del mes de juny i durant el juliol; concretament aquest any des del 25 de juny fins al 25 de juliol.
A l’Estiuet cada setmana es treballen diferents activitats relacionades amb els temes generals del programa, i, durant la setmana del 30 de juny al 4 de juliol es va proposar que cada alumne de 4 a 12 anys realitzés un dibuix per participar al I Concurs de dibuix “Mirem Igualada des d’un globus” organitzat amb motiu de la celebració de l’European Balloon Festival a la nostra ciutat.
La Júlia Solé Tomàs, d’11 anys i alumna de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, ha obtingut amb el seu dibuix el 1r premi d’aquest concurs, consistent en un vol en globus per a un adult i un nen. La Júlia ha participat a l’Estiuet les setmanes del 30 de juny a l’11 de juliol, i el monitor del seu grup ha estat el Jordi Rabell.
Felicitats!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.