Nova graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1588
post-template-default,single,single-post,postid-1588,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Nova graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Nova graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Els passats dies 18 i 19 de juny van tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps les presentacions de les Obres Finals dels cicles formatius de grau mitjà d’Art Final i d’Artesania en Cuir, i dels Projectes Finals del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària.
Aquets projectes s’han estat elaborant durant el darrer trimestre del curs, i els professionals i públic assistent a l’acte van constatar l’alt nivell de qualitat que va assolir el disseny dels diferents treballs presentats.
Per a la realització d’aquestes obres i projectes finals, diferenciant el nivell referent a un grau mitjà o a un de superior, cal seguir un procés de creació que té en compte l’estudi de mercat, l’anàlisi de la competència, el posicionament, la definició del producte, la denominació i la creació de la marca i el disseny del producte (prototip), del packaging o de la papereria segons els casos, les propostes i especialitats.
El treball proposat per a les obres d’Art Final consistia en la realització del dossier d’aplicacions de la imatge corporativa d’un local de restauració,  musical o alternatiu; en el cas d’Artesania en Cuir es van presentar peces relacionades amb la col·lecció d’una dissenyadora de moda molt coneguda que properament desfilaran a la passarel·la del 080 Fashion Week a Barcelona, i que són fruit del treball de col·laboració realitzat amb l’escola; finalment, l’alumnat de Gràfica Publicitària també va presentar propostes personals a partir de les idees donades, l’espai i el temps, que es van concretar en projectes relacionats amb el turisme a la comarca de l’Anoia, una marca de cotxes, una xocolateria o una col·lecció de joies, entre d’altres.
Des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps volem felicitar els estudiants que acaben, i que en cada nova convocatòria demostren el bon nivell i els grans resultats que adquireixen amb l’estudi i l’esforç continuat al nostre centre.
Obres_Finals_juny-14_Art_Final Projectes_Finals_juny-14_Gràfica_Publicitària-(1)

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.