“Cels”, l’exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a La Sala - LaGaspar
1579
post-template-default,single,single-post,postid-1579,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Cels”, l’exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a La Sala

“Cels”, l’exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a La Sala

unnamed
El dimarts 17 de juny l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va inaugurar a la Sala municipal d’exposicions “Cels” una mostra dels treballs realitzats durant aquest curs 2013-2014 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta. Aquests treballs, escultures, pintures i dibuixos de diverses tècniques, que es podran veure fins al proper 29 de juny, han estat realitzats en els tallers de “Dibuix”, “Projectes guiats d’escultura”, “Escultura: conceptes i tècnica” i Projectes guiats de pintura, i han desenvolupat un tema comú: el cel.
A la inauguració, la sala es va fer petita per acollir el gran nombre de persones que, tot i la pluja intensa, volien veure de primera mà aquesta nova exposició: alumnes que hi exposaven les seves obres, familiars i amics, la professora encarregada d’aquests tallers, Teresa Riba, i la directora i la cap d’estudis del centre, M. Goretti Bartrolí i Raquel Camacho, respectivament.
M. Goretti Bartrolí va iniciar l’acte agraint la presència de tots els assistents, va felicitar l’alumnat pel reeixit nivell de les obres i va encoratjar a seguir treballant per superar reptes artístics gràcies a l’experimentació, la creativitat i la sensibilitat, i, seguidament, va passar la paraula a Teresa Riba, que va comentar l’enriquiment personal que suposa estar al capdavant d’aquests tallers, gràcies a l’intercanvi que es crea entre alumnes i professor i a la bona feina de totes les persones implicades.
Des del nostre centre volem felicitar, un cop més, tothom per l’esforç, la dedicació i els bons resultats obtinguts en una mostra que ja és un clàssic de l’Escola Municipal d’Art i de les propostes culturals de la ciutat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.