L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al concurs CATSKILLS - LaGaspar
1576
post-template-default,single,single-post,postid-1576,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al concurs CATSKILLS

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al concurs CATSKILLS

CATSKILLS és un campionat de formació professional que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat organitza a Catalunya i que està pensat per a l’alumnat de les diferents especialitats de formació professional matriculat a un cicle formatiu, de grau mitjà o grau superior, durant el curs 2013-2014, i que compleixi uns determinats requisits d’edat.
La competició de l’skill 40 corresponent a Disseny Gràfic va tenir lloc el dia 11 de juny i es va desenvolupar durant tota la jornada, de les 9:00 a les 22:00, a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, on es van trobar els alumnes, tutors i acompanyants representants de les 9 escoles d’art de Catalunya inscrites en aquesta ocasió, entre les quals, la d’Igualada, que hi participava per segona vegada.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va presentar Marina Cano, alumna de segon curs del cicle formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, que va fer una gran competició, destacant per la seva creativitat, una ràpida conceptualització i pulcritud de realització. Des de l’equip directiu del centre, volem felicitar el professorat pel treball en equip que, dia a dia, fa possible arribar a formar alumnes que esdevindran bons professionals, i també volem agrair l’esforç i la gran actitud de la Marina durant aquesta maratoniana competició.
IMAG0554

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.