Inauguració de l’Exposició “Fotografia: obra personal” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1567
post-template-default,single,single-post,postid-1567,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inauguració de l’Exposició “Fotografia: obra personal” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inauguració de l’Exposició “Fotografia: obra personal” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Sin-título-1
Dimarts passat s’inaugurà, a la Sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de les obres realitzades pels alumnes del curs de “Projectes guiats de Fotografia i Photoshop”, amb la presència de la directora M. Goretti Bartrolí i de la cap d’estudis Raquel Camacho. En aquesta exposició es pot veure una variada selecció dels treballs fotogràfics realitzats al llarg d’aquest curs monogràfic, impartit pel professor Aureli Sendra. Treballs de temàtica variada (nus, paisatges, bodegons o retrats) que són el resultat d’uns coneixements previs apresos a classe sobre les característiques pròpies del llenguatge fotogràfic, de la il·luminació, el revelat o el retoc digital.
L’exposició es podrà veure fins al dia 13 de juny. El curs “Projectes guiats de Fotografia i Photoshop” forma part de l’oferta educativa de tallers i cursos monogràfics per a adults que l’Escola ofereix en horari de tarda, impartits per professors especialistes en diferents disciplines artístiques. Cal recordar que el termini d’inscripció a aquests cursos finalitza el 13 de juny, i que les places són limitades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.