“Gravat: itineraris d’Igualada”, nova exposició de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1570
post-template-default,single,single-post,postid-1570,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Gravat: itineraris d’Igualada”, nova exposició de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“Gravat: itineraris d’Igualada”, nova exposició de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

gravat
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps té previst inaugurar noves exposicions dels treballs realitzats durant aquest curs 2013-2014 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta.
Del 16 al 27 de juny es podrà veure a la Sala Gaspar Camps “Gravat: itineraris d’Igualada”, una exposició col·lectiva dels treballs realitzats per l’alumnat del “Taller de Gravat” de l’escola, on es presenta una mostra de gravats realitzats sota el tema “Itineraris d’Igualada”, en diferents tècniques calcogràfiques, litografia sobre polièster i fotogravat.
Cada alumne, a partir del tema “Itineraris” ha realitzat una sèrie de gravats que mostren un recorregut, una visió molt expressiva i personal mitjançant la tècnica del gravat, d’una ruta d’Igualada. La inauguració serà el dijous 19 de juny a les 8 del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.