“Cels” exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a la Sala - LaGaspar
1573
post-template-default,single,single-post,postid-1573,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Cels” exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a la Sala

“Cels” exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a la Sala

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps acabarà el seu cicle d’exposicions d’obres realitzades per l’alumnat del programa d’Escola Oberta durant aquest curs 2013-2014 amb “Cels”, una mostra que es podrà veure a la Sala Municipal d’exposicions.
El dimarts 17 de juny, doncs, a les 8 del vespre s’inaugurarà “Cels”, que es podrà veure des del mateix dia 17 fins al 29 de juny. En aquest cas l’exposició es fa a partir d’una selecció dels treballs realitzats per l’alumnat dels cursos i tallers de “Dibuix”, “Projectes guiats d’escultura”, “Escultura: conceptes i tècnica” i “Projectes guiats de pintura” dels tallers d’Escola Oberta de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps que s’han realitzat durant aquest darrer any.
Cal recordar que el programa “Escola Oberta” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ofereix un ampli ventall de cursos i tallers monogràfics de l’àmbit artístic, i que les inscripcions per al proper curs estan obertes des del dia 2 de juny i que les places són limitades.
cels

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.