L’expert en co-working Àngel Miranda a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1564
post-template-default,single,single-post,postid-1564,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’expert en co-working Àngel Miranda a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

L’expert en co-working Àngel Miranda a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Àngel_Miranda
L’expert en co-working Àngel Miranda a fer una interessant presentació als estudiants del cicle de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Es va tractar d’una xerrada introductòria al mètode LEARN START-UP. Aquest mètode de treball permet iniciar projectes emprenedors a partir del treball en xarxa, i el propòsit, a grans trets, d’aquest acte va ser orientar els estudiants de l’escola en el nou escenari que ofereix la tecnologia i els equips de treball flexible. Un cop finalitzats els estudis volem presentar als nostres estudiants, la possibilitat de reunir persones amb perfils molt diferents per ser capaços d’oferir productes i serveis nous, orientats a satisfer les demandes específiques dels consumidors de manera eficient i personalitzada.
“Converteix la teva idea en un producte viable” és el subtítol de la dissertació, que connecta amb la filosofia de l’escola i d’alguns dels projectes dels seus estudiants.
Aquesta xerrada va ser molt motivadora, i per això convidem a tothom qui vulgui saber més coses a assistir a la presentació que es farà el dijous 12 de juny de 19.00 a 20.00 a la Unió Empresarial de l’Anoia, on també s’oferirà aquesta mateixa informació.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.