LEATHER REASONS, exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a Artesania de Catalunya a Barcelona - LaGaspar
1554
post-template-default,single,single-post,postid-1554,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LEATHER REASONS, exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a Artesania de Catalunya a Barcelona

LEATHER REASONS, exposició de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a Artesania de Catalunya a Barcelona

banys-nous
La pell,
embolcall d’idees i abric de projectes,
pren forma sota les nostres mans,
a vegades virtuoses,
a vegades maldestres,
però sempre disposades a aprendre.
“Leather Reasons. La pell com a vincle entre el disseny i l’artesania” és el títol de l’exposició que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps presenta, fins al 20 de juliol, al centre d’Artesania de Catalunya, al carrer Banys Nous, 11 de Barcelona.
L’exposició “Leather Reasons” és fruit del treball realitzat pels alumnes del cicle formatiu d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l’escola durant aquest curs 2013-2014, i mostra peces ben diferents però que tenen en comú el material de base que s’ha utilitzat per a la seva confecció: la pell. Així podem veure bosses realitzades a partir de la tècnica de l’origami, una col·lecció d’altaveus, tots ells amb requeriments funcionals diferents, peces molt experimentals (wearables, en aquest cas instruments musicals portables) i d’altres de realitzades en col·laboració amb empreses (Míriam Ponsa, Bibian Blue) i institucions (el Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada) al llarg d’aquest curs.
Els objectes exposats són obra de Mireia Aribau, Marta Casals, Marina Fustagueras, Sara Garcia, Diana González, Kristina Kostoprav, Daniel Palacios, Laxmi Pons,  Àlex Roijals i Maite Sánchez. I el disseny del logotip “Leather Reasons” és de Marina Cano, alumna del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de la mateixa escola.
Des de l’escola volem fer un reconeixement a tot l’equip de professorat que està al darrera d’aquesta iniciativa, i sense el qual no hauria estat possible, i també volem agrair la col·laboració de Cistelleria Farrés, que ens ha deixat l’hamaca per a un dels projectes presentats.
L’exposició es pot visitar de dilluns a dissabte de les 10 a les 20 h i diumenges i festius de 10 a 14 h.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.