Col·laboració entre l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i la Unió Turística de l’Anoia - LaGaspar
1548
post-template-default,single,single-post,postid-1548,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Col·laboració entre l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i la Unió Turística de l’Anoia

Col·laboració entre l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i la Unió Turística de l’Anoia

Ara-Anoia-logo-MARIONA-PUJOL
La Unió Turística Anoia ja té logotip, una nova imatge dissenyada per Mariona Pujol, alumna del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Ha estat la guanyadora del concurs GASPAR CAMPS SKILLS amb el qual diferents alumnes van elaborar les seves propostes per al logotip de l’associació de turisme i gastronomia de la comarca de l’Anoia amb el nou eslògan d’Ara Anoia.
El premi per a la dissenyadora del logotip, que va ser escollit per l’associació, ha estat d’un sopar per a dues persones a qualsevol dels restaurants de la Unió Turística Anoia, que va obsequiar l’escola amb un esmorzar gratuït per a tots el alumnes per la seva col·laboració.
El nou logotip Ara Anoia és la nova imatge de l’entitat totalment renovada, que s’ha posat com a prioritats dinamitzar i promocionar  la gastronomia i el turisme de l’Anoia i el desenvolupament turístic de la Comarca posant en valor els productes propis. La nova imatge es podrà veure a tots els establiments adherits i en totes les campanyes que la Unió Turística Anoia ja està preparant. Des de l’associació es convida a tots els establiments de restauració, hostaleria i turisme a participar d’aquest gran projecte per posar la comarca i la seva oferta gastronòmica i turística al mapa català, al 93 805 22 92 i al correu uea@uea.cat.
ara Anoia

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.