Inauguració de l’Exposició de Retrats a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1542
post-template-default,single,single-post,postid-1542,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inauguració de l’Exposició de Retrats a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inauguració de l’Exposició de Retrats a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

retrat
Dimecres passat s’inaugurà, a la Sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de les obres realitzades pels alumnes del curs de “Dibuix de retrats”, amb la presència de la directora M. Goretti Bartrolí. En aquesta exposició es pot veure una variada selecció de retrats realitzats en diferents tècniques del dibuix i de la pintura, que s’han treballat al llarg d’aquest monogràfic, impartit per la professora Glòria Escala. En tots aquests treballs, que es concreten en rostres, bustos, mitges figures o retrats de cos sencer, d’estils ben diferents, s’ha aconseguit copsar molt satisfactòriament l’ànima i l’expressió de la persona retratada.
L’exposició es podrà veure fins al dia 30 de maig. El curs “Dibuix de Retrats” forma part de l’oferta educativa de monogràfics per a adults que l’Escola ofereix en horari de tarda, impartits per professorat especialista en diferents disciplines artístiques. Cal recordar que el termini d’inscripció a aquests cursos és del 2 al 13 de juny, i que les places són limitades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.