Exposició “Fotografia: obra personal” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1545
post-template-default,single,single-post,postid-1545,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “Fotografia: obra personal” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Exposició “Fotografia: obra personal” a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

exposicio-fotografia
A partir  del proper 2 de juny es podrà veure a la Sala d’exposicions  de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de les obres realitzades pels alumnes del curs de “Projectes guiats de Fotografia i Photoshop”. Aquest curs forma part de l’oferta educativa de monogràfics per a adults que l’Escola ofereix en horari de tarda, impartits per professors especialistes en diferents disciplines artístiques.
En aquesta exposició es podrà veure una variada selecció de treballs fotogràfics realitzats al llarg d’aquest curs monogràfic, impartit pel professor Aureli Sendra. Treballs de temàtica variada (nus, paisatges, bodegons o retrats) que són el resultat d’uns coneixements previs apresos a classe sobre les característiques pròpies del llenguatge fotogràfic, de la il·luminació, el revelat o el retoc digital.
La inauguració serà el dimarts dia 3 de juny, a les set del vespre, i l’exposició es podrà veure fins al 13 de juny.
Recordem que el termini d’inscripció als cursos i tallers monogràfics d’Escola Oberta de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps serà del 2 al 13 de juny, i que les places són limitades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.