“La generació de la forma”, exposició a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1536
post-template-default,single,single-post,postid-1536,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“La generació de la forma”, exposició a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“La generació de la forma”, exposició a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El dimecres 7 de maig es va inaugurar a la sala de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “La generació de la forma”, una mostra de treballs de recerca realitzats per l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola.
El projecte ha estat realitzat pels alumnes de segon curs del cicle superior de disseny de Gràfica publicitària sota el guiatge i supervisió del professor Xavier Vives, i ha consistit en una recerca sobre els mecanismes i les forces físiques que generen la forma i de la manera com es veu modificada per exigències funcionals o constructives en el procés del disseny.
L’objectiu d’aquest projecte pedagògic és comprendre que no hi ha formes gratuïtes sinó que existeixen condicionants i contextos determinats que intervenen en la seva constitució. Al llarg de l’activitat els alumnes han provocat situacions, induït processos o creat contextos a fi i a efecte de crear formes, moltes d’elles espectaculars. Formes tèxtils que flueixen com a líquids; substàncies alimentàries que es converteixen en insòlites formes gràcies a les vibracions provocades per sons, formes generades per la llum o a partir de camps magnètics…
L’exposició es podrà visitar fins al proper 16 de maig.
P1000687

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.