Exposició de Retrats a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1539
post-template-default,single,single-post,postid-1539,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de Retrats a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Exposició de Retrats a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Retrats
A partir del proper 19 de maig es podrà veure a la Sala d’exposicions  de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una exposició de les obres realitzades pels alumnes del curs de “Dibuix de retrats”. Aquest curs forma part de l’oferta educativa de monogràfics per a adults que l’Escola ofereix en horari de tarda, impartits per professors especialistes en diferents disciplines artístiques.
En aquesta exposició es podrà veure una variada selecció de retrats realitzats en diferents tècniques del dibuix i de la pintura, que s’han treballat al llarg d’aquest monogràfic, impartit per la professora Glòria Escala. El balanç d’aquest curs, molt positiu, es concreta en rostres, bustos, mitges figures, o retrats de cos sencer, d’estils ben diferents, que tenen com a objectiu comú copsar l’ànima i l’expressió de la persona que s’ha volgut retratar.
La inauguració serà el dimecres dia 21 de maig, a les set del vespre, i es podrà veure fins al 30 de maig. Cal recordar, també, que el termini d’inscripció als cursos i tallers monogràfics de l’escola per al proper curs serà del 2 al 13 de juny, i que les places són limitades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.