Una exposició sobre com s’originen les formes, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1530
post-template-default,single,single-post,postid-1530,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Una exposició sobre com s’originen les formes, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Una exposició sobre com s’originen les formes, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Generació_de_la_Forma
Amb el títol “La generació de la forma” es presenta a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el resultat dels treballs de recerca que han dut a terme els alumnes al voltant dels mecanismes i les forces físiques que generen la forma.
El projecte ha estat realitzat pels alumnes de segon curs del cicle superior de disseny de Gràfica publicitària sota el guiatge i supervisió del professor Xavier Vives. L’objectiu d’aquest projecte pedagògic és comprendre que no hi ha formes gratuïtes sinó que existeixen condicionants i contextos determinats que intervenen en la seva constitució. Al llarg de l’activitat els alumnes han provocat situacions, induït processos o creat contextos a fi i a efecte de crear formes, moltes d’elles espectaculars. Formes tèxtils que flueixen com a líquids; substàncies alimentàries que es converteixen en insòlites formes gràcies a les vibracions provocades per sons, formes generades per la llum o a partir de camps magnètics…
La mostra s’inaugurarà el proper dimecres dia 7 de maig a les 10 del matí.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.