Inauguració de la col·lecció BOREALIS de Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1484
post-template-default,single,single-post,postid-1484,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Inauguració de la col·lecció BOREALIS de Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inauguració de la col·lecció BOREALIS de Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

blue
La dissenyadora de moda Bibian Blue va estar present el passat dimarts dia 1 d’abril a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, en l’acte d’inauguració d’una exposició amb una selecció dels seus darrers dissenys de moda, que ha realitzat en col·laboració amb els alumnes del cicle formatiu d’Artesania en Cuir de l’escola.
En concret en aquesta exposició s’exposen peces de la seva última col·lecció BOREALIS, que va desfilar amb gran èxit a la darrera edició de la València Fashion Week, del passat 8 de març. Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps han treballat en l’elaboració dels complements fets en pell d’Igualada sobre la base de les propostes originals de la dissenyadora.
Va obrir l’acte d’inauguració Raquel Camacho, cap d’estudis del l’escola, que va agrair a la dissenyadora la seva presència a l’acte, i en valorà la importància de la col·laboració amb l’alumnat del centre. Bibian Blue, per la seva part també va mostrar-se molt satisfeta amb la feina feta pels alumnes i oberta a futurs convenis de cooperació amb l’escola.
La marca Bibian Blue aposta por reintroduir la peces de cotilleria en la moda actual. Es va crear l’any 2000 i des d’aleshores ha presentat els seus dissenys en importants passarel·les nacionals i internacionals i ha vestit celebritats de la música i del cinema d’arreu del món. Els seus dissenys destaquen per la seva originalitat i espectacularitat i per una estètica molt elaborada i l’ús de tècniques i materials alternatius. La mostra estarà oberta fins al dia 30 d’abril.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.