II Jornada Art i Disseny: de l'escola a l'empresa - LaGaspar
1471
post-template-default,single,single-post,postid-1471,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

II Jornada Art i Disseny: de l'escola a l'empresa

II Jornada Art i Disseny: de l'escola a l'empresa

II_Jornada_A-i-D_Obres_i_Projectes_Finals_EMA_Gaspar_Camps
El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i les escoles d’Art i Disseny de Catalunya, amb la col·laboració del Departament de Cultura, hem organitzat la II Jornada Art i disseny: de l’escola a l’empresa, que tindrà lloc el proper 20 de març al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), i que consistirà en una mostra de Projectes i Obres Finals que l’alumnat de totes les Escoles d’Art i Disseny de Catalunya ha realitzat durant l’any 2013.
Les Escoles d’Art i Disseny imparteixen cicles formatius d’arts plàstiques i disseny, uns estudis que combinen la formació teòrica i pràctica de cada especialitat i que tenen una funció professionalitzadora, és a dir, possibiliten l’aplicació de les capacitats adquirides a l’àmbit laboral.
En síntesi, les persones formades en els cicles formatius d’arts plàstiques i disseny professionalment tenen la capacitat de resoldre un projecte vinculat a un àmbit específic, que comprèn des de la seva concepció i realització a la comunicació del mateix projecte, combinant de manera innovadora mitjans i tècniques tant tradicionals com tecnològicament  novedosos.
És amb l’objectiu de fer difusió de la capacitat i dels talents dels joves titulats als cicles formatius d’arts plàstiques i disseny impartits a les escoles d’art de Catalunya i de facilitar la seva inserció laboral posterior que es realitza aquesta
II Jornada Art i disseny, amb el mateix esperit que en la darrera convocatòria: per mostrar els millors projectes i obres finals als àmbits professionals corresponents (empreses, associacions, institucions), a les administracions i als mitjans de comunicació.
Donat l’important nombre de Projectes i Obres Finals presentats, es mostraran de tres maneres diferents: amb una exposició física en roll-ups, una mostra en vídeo i, una presentació en viu d’una selecció d’aquests projectes.

Per més informació sobre la II Jornada Art i disseny: de l’escola a l’empresa, es pot obtenir al següent enllaç http://www.xtec.cat/web/curriculum/professionals/artistics/artsplastdis/apd-escolaempresa13_14
La jornada es podrà seguir en directe per streaming i també des del Twitter amb el hashtag #escolaempresa.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.