Exposició de la dissenyadora Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1468
post-template-default,single,single-post,postid-1468,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de la dissenyadora Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Exposició de la dissenyadora Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

A partir del proper dimecres dia 26 de març es podrà veure a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una mostra de peces originals de la dissenyadora de moda Bibian Blue, creadora de sofisticades peces de roba i cotilleria. La marca Bibian Blue es va crear l’any 2000 i des d’aleshores ha presentat els seus dissenys en importants passarel·les nacionals i internacionals i ha vestit celebritats de la música i del cinema d’arreu del món.
Bibian Blue és una marca que aposta por reintroduir la cotilla en la moda actual, interpretant-la de forma molt elaborada i creativa a partir d’estètiques ben diverses i de tècniques i materials alternatius. Els alumnes del cicle formatiu d’Artesania en cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps han col·laborat recentment amb aquesta dissenyadora en l’elaboració de complements realitzats en pell d’Igualada per a la seva darrera col·lecció BOREALIS, que va desfilar amb gran èxit a la darrera edició de la València Fashion Week el passat 8 de març. A la mostra que ara s’oferirà a la sala d’exposicions de l’escola, oberta fins al dia 30 d’abril, es podran veure algunes d’aquestes peces, juntament amb d’altres creacions anteriors de Bibian Blue que destaquen totes elles per la seva originalitat i espectacularitat.
Bibian_Blue_unna-corset-dress

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.