Participada Jornada de Portes Obertes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1462
post-template-default,single,single-post,postid-1462,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Participada Jornada de Portes Obertes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Participada Jornada de Portes Obertes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El passat dissabte 8 de març l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va organitzar la seva Jornada de Portes Obertes.
L’escola imparteix els cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistència al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’un ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta, i totes les persones que hi van assistir van poder visitar les instal·lacions del centre, consultar dubtes sobre l’oferta formativa i rebre una atenció individualitzada a càrrec del professorat i equip directiu del centre.
Per poder cursar algun dels cicles formatius cal passar una prova d’accés, i és molt important recordar que cal fer una inscripció per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament, i que el termini d’inscripció es va iniciar el dilluns 10 de març i es tancarà el proper dimecres 19 de març.
Per tenir més informació sobre tot el procés d’inscripció i matriculació també es pot fer a través del telèfon 93.805.52.62, del mail gasparcamps@gmail.com i del blog  www.escolagasparcamps.org/ de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.
P1000476

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.