L’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa a FINEART i visita les exposicions - LaGaspar
1458
post-template-default,single,single-post,postid-1458,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa a FINEART i visita les exposicions

L’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa a FINEART i visita les exposicions

_MG_0215
El passat dimarts 4 de març els alumnes del cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada van dedicar el matí a la fotografia visitant exposicions organitzades en aquesta convocatòria de FINEART.
Van iniciar el recorregut visitant la mostra de Man Ray a l’Escorxador, per continuar amb el claustre de l’Escola Pia, la Cotonera, la Sala Municipal d’exposicions i el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia; en aquest espai van poder gaudir de les diverses exposicions, i, especialment de la d’Hèctor Mediavilla, amb qui van parlar i intercanviar punts de vista tant durant el circuit de la visita com a l’Auditori en una interessant xerrada.
El matí va finalitzar a l’espai “Cíclope”, on estaven situades les mostres de les escoles participants a FINEART, entre elles Del color al blanc i negre, la exposició que hi presenta l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. L’escola també ofereix un altre recull de treballs fotogràfics, La mirada dels Clàssics, al mateix recinte del centre, a l’Avinguda Barcelona, 105.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.