L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a la València Fashion Week amb la dissenyadora Bibian Blue - LaGaspar
1452
post-template-default,single,single-post,postid-1452,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a la València Fashion Week amb la dissenyadora Bibian Blue

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps a la València Fashion Week amb la dissenyadora Bibian Blue

Bibian-Blue-VFW-20
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, en el seu programa d’apropar experiències de professionals a l’alumnat del centre, va iniciar fa uns mesos un projecte de de col·laboració dels alumnes del cicle formatiu d’Artesania en Cuir amb la dissenyadora de moda Bibian Blue, i una part molt important d’aquest treball es va veure materialitzada el passat dissabte 8 de març durant la València Fashion Week.
En aquesta passarel·la la dissenyadora desfilava amb BOREALIS, la seva darrera col·lecció, pensada per a la Tardor-Hivern 2014/15, que, explica, es basa en el simbolisme de la creació i naixement dels somnis i la bellesa onírica, i s’associa al cel, la nit i la llum, en una creació no perfectament acabada sinó en moviment; aquesta idea s’expressa per mitjà del gran expectacle lluminós que és l’Aurora Boreal, en els paisatges nòrdics amb arbres imponents de grans brancades que es mouen al ritme que marca la natura.
El material estrella d’aquesta col·lecció és la pell modelada de vaqueta i badana, utilitzada en peces de volums treballats per a colls, mànigues, i tocats, entre altres, que es combina amb el setí, el chiffon, la gasa, les plomes i la napa. En el desenvolupament d’aquestes peces modelades en cuir (flors, branques, espatlleres, etc.) Bibian Blue ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat del cicle d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i del seu professorat, especialment de les professores de taller, amb Sandra Quílez al capdavant.
VFWeek_Bibian_Blue-12
Per tenir més informació sobre aquesta col·lecció es pot consultar
http://youtu.be/6e1Sw33_tWg
http://www.vogue.es/desfiles/otono-invierno-2014-2015-valencia-fashion-week-bibian-blue/9706
En els propers mesos també hi ha programada a la sala d’exposicions de l’escola una mostra amb peces originals d’aquesta dissenyadora.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps és l’únic centre de Catalunya que imparteix aquests estudis d’Artesania en Cuir i atorga les corresponents titulacions oficials. Per cursar aquests estudis cal superar una prova d’accés, i el termini d’inscripció a aquestes proves s’ha iniciat el 10 de març i acabarà el 19 de març. Per a més informació sobre aquest procés es pot trucar a Secretaria de l’escola, telèfon 93 805 52 62, consultar el blog www.escolagasparcamps.org o visitar les seves instal·lacions a l’Avinguda Barcelona, 105 d’Igualada.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.