Jornada de Portes Obertes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1446
post-template-default,single,single-post,postid-1446,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Jornada de Portes Obertes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Jornada de Portes Obertes a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

kat
Properament s’iniciarà el termini d’inscripció a les proves d’accés als cicles formatius i el dissabte 8 de març, de les 11 a la 1 del matí, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps organitza una Jornada de Portes Obertes durant la qual es podran visitar les instal·lacions de l’escola, trobar tota la informació referent als seus ensenyaments, tant reglats com cursos d’Escola Oberta i consultar i aclarir dubtes amb el professorat i equip directiu del centre.
Cal recordar que l’escola imparteix els cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir, únic a tot Catalunya, i d’Assistència al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’un ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta.
Per poder cursar algun dels cicles formatius cal passar una prova d’accés, i és important saber que cal fer una inscripció per via telemàtica a http://www.gencat.cat/ensenyament, i que el termini d’inscripció és del 10 al 19 de març. Per tenir més informació sobre tot el procés d’inscripció, preinscripció i matriculació a l’escola també es pot fer a través del telèfon 93.805.52.62, del mail gasparcamps@gmail.com i del blog www.escolagasparcamps.org/ de l’escola, on apareix tot el calendari del procés.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps també és present en salons i fires d’ensenyament, i tal i com ja va participar a la III Fira Igualada Universitària, també participarà, el proper dijous 13 de març a la VIII Fira Futur de Masquefa, que presenta una mostra de les sortides formatives i professionals que hi ha en el territori de l’Anoia Sud, tant pel que fa a estudis reglats com a formació permanent.
Igualment, l’escola també presenta aquests dies i dins de la segona edició del FineArt Igualada, una selecció de treballs fotogràfics del seu alumnat del cicle formatiu de Gràfica Publicitària, repartits en dues exposicions: La mirada dels Clàssics, a la sala Gaspar Camps del mateix centre, i Del color al blanc i negre, a l’Espai Cíclope; ambdues mostres es podran visitar fins al 16 de març.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.