La poètica visual dels records a l’exposició de Pep Carol, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1440
post-template-default,single,single-post,postid-1440,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La poètica visual dels records a l’exposició de Pep Carol, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

La poètica visual dels records a l’exposició de Pep Carol, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El passat dijous, dia 20, va quedar inaugurada a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “49” de Pep Carol. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí que obrí l’acte, i de l’artista, que explicà el propòsit que motivà l’exposició a partir d’una sèrie de reflexions visuals entorn de la idea de què a partir de la mort només existim en la memòria de l’altre, i que l’altre només existeix en la nostra.
El títol d’aquesta exposició, de fet, fa referència al número de dies que, segons el budisme tibetà, dura la mort, temps durant el qual el difunt fa una revisió dels moments viscuts. A partir d’aquesta idea Carol presenta en forma d’una instal·lació un conjunt d’obres bidimensionals i tridimensionals on l’objecte pren rellevància a partir del record que genera, on la memòria se sublima en objectes personals suggeridors, i on tot és més implícit que explícit. L’espectador, si vol, pot fer-ne una lectura subjectiva i oberta a interpretacions personals, mentre l’artista preserva la pròpia tot obsequiant-lo amb la poesia de les imatges i el poder evocador dels objectes. L’exposició es podrà visitar fins al dia 21 de març.
Foto_Expo_Pep_Carol

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.