Master-class a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps sobre el mapping del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll - LaGaspar
1420
post-template-default,single,single-post,postid-1420,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Master-class a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps sobre el mapping del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll

Master-class a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps sobre el mapping del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll

El proper dimecres 26 de febrer, a dos quarts d’11 del matí, tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una master-class a càrrec d’Eloi Maduell (de l’empresa Playmodes) i Albert Burzon (de Burzon*Comenge). Ells són els autors del projecte de projecció audiovisual en mapping a l’església romànica de Sant Climent de Taüll, que permet visualitzar les pintures murals de l’absis, tal i com podien haver estat l’any 1123, any de la consagració de l’església.
Aquestes pintures van ser arrencades del seu lloc original i traslladades l’any 1920 al Museu Nacional d’Art de Catalunya per a la seva conservació i exposició. Maduell i Burzon explicaran com es va dur a terme aquest interessant projecte que permet explicar in situ amb projectors d’alta definició com eren els frescos, tot restituïnt d’una manera molt aproximada i alhora amb una mirada contemporània, el valor i significat d’aquesta joia de l’art romànic català.
La xerrada està dirigida especialment a l’alumnat de l’Escola d’Art però està oberta a tothom que hi vulgui assistir, prèvia inscripció via email a gasparcamps@gmail.com, o al telèfon de l’escola 938055262.
Foto_Master_Taüll

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.