L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada present a diferents fires educatives - LaGaspar
1427
post-template-default,single,single-post,postid-1427,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada present a diferents fires educatives

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada present a diferents fires educatives

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, amb el desig d’acostar la formació artística a tothom que hi estigui interessat i oferir el màxim d’informació sobre els estudis, cursos i tallers que s’hi imparteixen, serà present en diversos espais i fires educatives.

Així, el divendres 21 de febrer, l’escola va tenir un estand a la III Fira Igualada Universitària, on les persones interessades van poder trobar una àmplia informació sobre l’oferta formativa que imparteix el centre.

Així mateix, el dijous 13 de març, l’escola també estarà present a la VIII Fira Futur de Masquefa, una mostra de les sortides formatives i professionals que hi ha en el territori de l’Anoia Sud, que vol orientar el futur formatiu dels joves i de totes aquelles persones que volen fer una formació permanent.
I el dissabte 8 de març l’escola també tindrà una Jornada de Portes Obertes, durant la qual es podran visitar les instal·lacions del centre, trobar tota la informació referent als seus ensenyaments, tant reglats com cursos d’Escola Oberta, i consultar i aclarir dubtes amb el professorat i l’equip directiu. Cal recordar que l’escola imparteix els cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistent al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària, a més d’un ampli ventall de cursos monogràfics i tallers d’Escola Oberta.
Fira_IGD_Universit-2

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.