Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participaran al FineArt - LaGaspar
1424
post-template-default,single,single-post,postid-1424,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participaran al FineArt

Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participaran al FineArt

Mariona-Pujol-Color
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps serà present a partir del proper dia 28 de febrer, i fins al 16 de març, a la segona edició del FineArt Igualada, amb una selecció de treballs fotogràfics del seu alumnat del cicle formatiu de Gràfica Publicitària, treballs repartits en dues exposicions intitulades La mirada dels Clàssics i Del color al blanc i negre.
A la mateixa escola s’exposarà La mirada dels Clàssics , en el què pretén ser una forma d’apropar-se al llenguatge fotogràfic a partir del mestratge dels grans fotògrafs del segle XX. Amb les seves mateixes eines, càmeres analògiques i còpies de laboratori en blanc i negre, els alumnes han reinterpretat en aquesta mostra obres d’aquests grans autors alhora que han après com tractar la llum, l’enquadrament, l’exposició o la profunditat de camp.
Del color al blanc i negre, que es podrà veure a l’Espai Cíclope, juntament amb les fotografies presentades per alumnes d’altres escoles d’art i fotografia, pretén ser, sobretot, un repte creatiu. A partir del coneixement per part de l’alumne de les principals eines de la presa i la post producció fotogràfica digital, s’han utilitzat en una mateixa imatge intentant assolir el màxim nivell expressiu, ja sigui aprofitant tota la profunditat cromàtica del color o tota la força i la riquesa tonal de les fotografies en blanc i negre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.