Presentació dels projectes de la V Setmana de l’Animació de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1411
post-template-default,single,single-post,postid-1411,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Presentació dels projectes de la V Setmana de l’Animació de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Presentació dels projectes de la V Setmana de l’Animació de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Presentació_Museu-1
El divendres 7 de febrer, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va presentar a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada i comarcal de l’Anoia els projectes realitzats durant la V Setmana de l’Animació.
Aquest és un projecte interdisciplinari i de treball en equip que implica tota l’escola, i és una aposta ferma que s’ha mantingut amb la mateixa estructura i tècnica, la de l’Stop Motion, però que cada any aporta canvis, i que en aquesta convocatòria s’ha tractat de partit d’un guió donat: els contes de Pitus Robert.
A l’inici de l’acte, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí, va agrair la col·laboració de l’autor dels contes, el Pitus Robert, també present a la sala, la de l’equip de professorat, encapçalat pel Jaume Enrich, i va felicitar totes les persones implicades, especialment l’alumnat dels cicles formatius de l’escola, que com en cada ocasió s’ha implicat en aquest projecte i ha treballat amb il·lusió, seriositat i responsabilitat per superar els reptes, tècnics i de temps, i gaudir amb aquesta experiència.
Els curts realitzats van deixar ben clar que un dels valors més representatius dels estudiants de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps és la creativitat, un element que els estudis que estan cursant incentiva i que és ben necessari avui en dia, juntament amb el treball en equip d’un grup de persones unides amb una idea i un objectiu comú, qualitats molt importants per a aquests futurs professionals del disseny.
Des de l’escola també volem agrair la col·laboració d’Albert Burzon, de Burzon & Comenge, pels seus consells i aportacions tècniques, així com als responsables del Museu per acollir aquest acte en un espai tan adient.
Els projectes d’animació realitzats durant aquesta V Setmana de l’Animació i imatges de tot el procés es podran veure properament al blog de l’escola www.escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.