Exposició “49” de Pep Carol, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1394
post-template-default,single,single-post,postid-1394,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “49” de Pep Carol, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Exposició “49” de Pep Carol, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto-expo_Pep_Carol

El proper dijous, dia 20 de febrer, s’inaugura a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “49”. El seu autor, l’igualadí Pep Carol, ha cursat estudis d’escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona, i ha compaginat el disseny gràfic, la il·lustració i l’escenografia amb la docència. En els darrers anys, la seva obra s’ha centrat en instal·lacions artístiques. El títol de la seva exposició fa referència al número de dies que, segons el budisme tibetà, dura la mort, temps durant el qual el difunt fa una revisió dels moments viscuts.

La mostra s’articula, doncs, al voltant d’un conjunt de reflexions visuals entorn d’aquesta idea, de què només existim en la memòria de l’altre, i que l’altre només existeix en la nostra.

La inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre i es podrà visitar fins al dia 21 de març.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.