L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita “Pyton” i “Loewe” - LaGaspar
1371
post-template-default,single,single-post,postid-1371,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita “Pyton” i “Loewe”

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita “Pyton” i “Loewe”

PYTON-3
Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, van visitar el passat 23 de gener les instal·lacions de l’empresa Pyton, distribuïdora de tot tipus de pells i fornitures per a marroquineria. El Product Manager de l’empresa, el Carlos Álvarez, va remarcar la importància que tenien els alumnes del cicle formatiu d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ja que és l’únic centre de disseny i realització en pell a Catalunya que ofereix estudis reglats, i perquè les empreses necessiten que aquests professionals sàpiguen, no només confeccionar productes sinó també dissenyar, fer els patrons dels seus dissenys i realitzar-ne el prototip en pell.
Per completar la sortida, també van visitar la Galeria Loewe a Barcelona, un espai per a descobrir la història i la tradició d’aquesta marca emblemàtica de la moda i els complements, explicades per mitjà d’instal·lacions artístiques multimèdia i experiències interactives que desvetllen els sentits.
A l’espai, es visualitzen diferents aspectes que expliquen els anys d’excel·lència artesana en pell de Loewe. També es pot veure i entendre el procés de realització de la bossa “Amazona”: més de vuit hores de treball artesanal sintetitzades en vuit minuts a través d’un holograma que mostra i explica les tècniques utilitzades per a l’elaboració d’aquesta bossa icònica de la marca, creada el 1975 però que es continua realitzant ja que, des d’aleshores, ha esdevingut tot un símbol i continua tenint una gran demanda a nivell internacional.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.