“La màgia de l’espectacle”, a càrrec de Carles Morreres, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1364
post-template-default,single,single-post,postid-1364,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“La màgia de l’espectacle”, a càrrec de Carles Morreres, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

“La màgia de l’espectacle”, a càrrec de Carles Morreres, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Inauguració_Carles_Morreres
Dijous passat, dia 16, es va inaugurar a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició de fotografies “La màgia de l’espectacle”. L’autor, Carles Morreres, que es dedica de fa anys a la fotografia, va presentar un conjunt de 13 imatges de gran format sobre el món de l’espectacle, de diversos conjunts musicals i d’artistes dalt l’escenari copsades en plena actuació. S’hi poden veure des de Bruce Springsteen fins a Pastora, els Gossos, la Beth, els Manel, Teràpia de shock, Mazoni, Obrint pas, The Mamzelles, els Catarres o els Mishima.
Són fotografies en les quals Morreres ha volgut transmetre sobretot l’expressió i el gest dels cantants, aconseguint a més plasmar, amb bon coneixement de la tècnica, tota l’atmosfera plàstica de llums i colors que s’originen dalt d’un escenari. Ambient que Morreres també ha volgut traslladar a l’espai expositiu, amb el muntatge in situ d’un escenari i d’una il·luminació d’acord amb les fotografies que s’hi mostren.
En la inauguració, presentada per la directora M. Goretti Bartrolí, l’artista va expressar la seva satisfacció de mostrar els seus treballs a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, en una mostra en què conflueixen feliçment la seva afició – la fotografia- amb la seva passió – la música-. L’exposició es podrà visitar fins al dia 13 de febrer.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.