Exposició de fotografies de Carles Morreres a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1361
post-template-default,single,single-post,postid-1361,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de fotografies de Carles Morreres a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Exposició de fotografies de Carles Morreres a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Carles_Morreres
Aquest dijous, dia 16, s’inaugura a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “La màgia de l’espectacle” a càrrec de Carles Morreres, qui de fa anys es dedica a la fotografia i ha conreat des de reportatge social fins a retrat, passant pel paisatge o les reproduccions d’obres d’art.
En aquesta ocasió Morreres presentarà una selecció dels seus treballs fotogràfics més recents relacionats amb l’escenari musical, fotografies de coneguts artistes i grups musicals, com la Beth, Gossos, Mishima, Manel, Mazoni, entre d’altres.
La inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre i es podrà visitar fins al dia 13 de febrero.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.