Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1353
post-template-default,single,single-post,postid-1353,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Graduació d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Obres_Finals Projectes_Finals
El passat 16 de desembre van tenir lloc a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps les presentacions de les Obres Finals dels cicles formatius de grau mitjà d’Art Final i dels Projectes Finals del cicle de grau superior de Gràfica Publicitària.
Aquetes obres i projectes finals, que els alumnes han estat elaborant durant aquest primer trimestre de curs, han hagut de tenir en compte l’estudi de mercat, l’anàlisi de la competència, el seu posicionament, la definició del producte, la denominació i la creació de la marca i el disseny del producte (prototip), del packaging o la papereria i els elements de merxandatge segons les propostes i especialitats, sempre adequant-se al nivell del cicle.
El treball proposat per a les obres d’Art Final consistia en la realització del dossier d’aplicacions de la imatge corporativa d’un bar musical; i en el cas de Gràfica Publicitària es van presentar propostes personals a partir d’una de les dues idees donades, el so i el moviment, que es van concretar en projectes com la imatge d’una colla de diables, empreses d’animació amb la seva sèrie de dibuixos animats, o especialitzades en la creació i comercialització de música  amb vinils de col·leccionista, o en la creació de jocs o una de dedicada a la creació de guitarres; en tots el casos s’han hagut d’elaborar i cobrir tots els aspectes i necessitats comunicatives, comercials i d’imatge gràfica.
És una satisfacció poder comprovar el bon nivell i resultats que adquireixen els estudiants de l’escola a cada nova convocatòria de presentació d’obres i projectes finals.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.