Ja es pot visitar l’exposició sobre Gràfica Publicitària a l’Empremta - LaGaspar
1350
post-template-default,single,single-post,postid-1350,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Ja es pot visitar l’exposició sobre Gràfica Publicitària a l’Empremta

Ja es pot visitar l’exposició sobre Gràfica Publicitària a l’Empremta

GasparCampsEmpremta-(4)
Des de dijous passat l’Escola d’Art Municipal Gaspar Camps exposa els projectes finals de Gràfica Publicitària dels seus alumnes a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova.
Es tracta d’una mostra titulada “Projectes finals de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’art Gaspar Camps” i que recull els treballs que han presentat els alumnes que ja han completat el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària del curs 2012-2013 de l’escola d’art igualadina.
L’exposició es va inaugurar el passat dijous davant del nombrós públic assistent format per representants del sector de les arts gràfiques i persones vinculades a l’escola d’art igualadina.
La mostra es podrà visitar fins el dia 8 de gener de 2014 a la Sala l’Empremta (Carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada) i compta amb el suport de L’Art de la Llum, que ha imprès les imatges del projectes.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.