Xerrada de l’il·lustrador Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1344
post-template-default,single,single-post,postid-1344,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Xerrada de l’il·lustrador Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Xerrada de l’il·lustrador Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Valentí_Gubianas-1
L’il·lustrador Valentí Gubianas va oferir el passat dimecres dia 4 una xerrada als alumnes de Gràfica Publicitària. Aquesta xerrada s’emmarca dins de l’exposició “Il·lustracions Parada 19” que aquest autor presenta aquests dies a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i que podrà ser visitada encara fins al proper dia 20 de desembre.
En un marc i ambient distès, Valentí Gubianas va explicar als alumnes la seva experiència com a il·lustrador, des de la concepció del dibuix, l’adequació de la il·lustració al text, el treball a partir d’esbossos preliminars i el seu tractament informàtic, fins a la seva relació amb les editorials, com s’estableix un encàrrec o quines qüestions el regeixen.
Gubianas –que ha exercit àmpliament com a il·lustrador professional des de l’any 1995 i que des d’aleshores ha donat vida amb els seus dibuixos a nombrosos contes, llibres escolars i revistes per a moltes editorials- va transmetre als alumnes de l’escola l’experiència directa del seu treball però sobretot el seu entusiasme per  la feina ben feta i la passió per l’art d’explicar històries amb la forma i el color.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.