Conferència de la dissenyadora Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada - LaGaspar
1347
post-template-default,single,single-post,postid-1347,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Conferència de la dissenyadora Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Conferència de la dissenyadora Bibian Blue a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

Bibian_Blue-2

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, en el seu programa d’apropar experiències de professionals a l’alumnat del centre, va comptar el passat  3 de desembre amb la reconeguda dissenyadora de moda Bibian Blue. La conferència que va oferir és el pas previ a un projecte en pell que els alumnes del cicle formatiu d’Artesania en Cuir iniciaran en les properes setmanes amb col·laboració amb aquesta dissenyadora . La marca Bibian Blue es va crear l’any 2000 i des d’aleshores ha presentat els seus dissenys en passarel·les i ha vestit celebritats del món de la música i del cinema. És una marca que aposta por reintroduir la cotilla en la moda actual, interpretant-la de forma molt elaborada i creativa a partir d’estètiques ben diverses que van des del pin-up, el burlesque sofisticat o l’extravagant steampunk.

En la seva conferència Bibian Blue va fer un repàs als seus inicis i un recorregut a la seva trajectòria professional. Va parlar dels seus motius d’inspiració, que segons va dir, són estímuls que varien de forma constant en el dia a dia i que maduren llargament a l’hora de fer una col·lecció, i dels seus dissenyadors preferits, Gaultier, Galliano Iris van Herpen, Alexander McQueen, Thierry Mugler, entre d’altres. També va posar l’èmfasi en la seva necessitat d’experimentar constantment, desenvolupant noves tècniques i materials en cadascun dels seus projectes, com l’ús de metalls o la impressió digital.

En els propers mesos també hi ha programada a la sala d’exposicions de l’escola una mostra amb peces originals d’aquesta dissenyadora.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.