L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada - LaGaspar
1338
post-template-default,single,single-post,postid-1338,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d’Igualada

foto-2

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha participat també enguany en els actes de l’Onzena Edició del Zoom Festival: diversos alumnes del cicle d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària, que cursen el mòdul de llenguatge audiovisual, van formar part del Jurat Jove, que va atorgar el premi a la pel·lícula Arne’s Legacy de Thorsten Schimdt  i, per quart any, l’alumnat dels diferents cicles formatius de l’escola ha assistit a les Zoom Class preparades i a diferents projeccions de sèries de televisió.

Pel que fa a les Zoomclass, els estudiants de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps han assistit a totes dues: “Invizimals”, sèrie basada en un videojoc d’èxit, que va ser presentada per Toni Garcia, productor de l’estudi creatiu Screen21, i per Oriol Sala Patau, de TV3, que van explicar la producció i el desenvolupament d’aquesta nova sèrie adreçada al públic infantil; i “Descalç sobre la terra vermella”, en què Francesc Escribano, de la productora Minoria Absoluta, i Oriol Ferrer, director de la minisèrie, van comentar la gestació i el desenvolupament, i nombroses anècdotes, d’aquesta producció basada en la vida del bisbe Pere Casaldàliga.
Pel que fa a les minisèries, tot l’alumnat va gaudir amb Descalç sobre la terra vermella”, basada en el llibre del periodista Francesc Escribano i dirigida per Oriol Ferrer, i “Salaó”, dirigida per Jesús Font.
Des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, volem felicitar els responsables del Zoom Festival i encoratjar-los a continuar organitzant aquest festival de referència, únic a Catalunya i a l’Estat Espanyol, amb propostes que destaquen per la seva qualitat, tant pel que fa a les Zoom Class com a les tvmovies i misèries projectades.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.