L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada participa al Saló The CraftRoom i a Futur Excel·lent - LaGaspar
1341
post-template-default,single,single-post,postid-1341,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada participa al Saló The CraftRoom i a Futur Excel·lent

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada participa al Saló The CraftRoom i a Futur Excel·lent

The_CraftRoom-6
En el marc de la  2a Setmana d’Artesania de Catalunya organitzada pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, que ha tingut lloc del 25 de novembre a l’1 de desembre, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha participat a al Saló The CraftRoom i a Futur Excel·lent.
Durant la Setmana d´Artesania de Catalunya s’organitzen diferents activitats en diferents espais, entre ells el Lliurament de Diplomes de Mestre Artesà, tallers infantils al centre d’Artesania Catalunya i la fira The Craftroom a l’edifici Disseny Hub Barcelona (DHUB). The Craftroom acull una gran mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans, ja que compta amb expositors de diferents sectors i oficis: complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, proveïdors de serveis i matèries primeres i entitats vinculades a l’artesania. I l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps hi ha participat amb un estand a l’espai destinat a Entitats.
Futur Excel·lent és un espai de The Craftroom que neix amb la vocació de fer de pont entre l’escola i el mercat laboral; així, els millors alumnes de la promoció del 2012 i 2013 de les Escoles d’Art de Catalunya han mostrat el seu projecte final a empreses, professionals i públic general interessats en detectar els nous talents del sector artesà.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha presentat el projecte final de l’alumna Nerea Gordon, que va cursar Artesania en Cuir en aquest centre d’Igualada, l’única escola de tot Catalunya que imparteix aquest cicle formatiu, de llarga tradició i vinculació històrica i actual al món laboral igualadí. El projecte de Nerea Gordon és “Nice Bags”, i es basa en la reinterpretació d’una peça del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, una carmanyola de vímet recoberta de pell procedent d’Etiòpia, en objectes de disseny modern i actual. Es tracta d’una col·lecció de tres bosses realitzades en pell, T-shirt bag, zig-zag bag i long bag, que s’utilitzaran en la compra de productes exclusius i de qualitat i que tenen una doble funció: per una banda transportar el producte adquirit, però alhora també serveixen com a embolcall de regal, i, un cop han complert la seva funció inicial es poden reutilitzar.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.