L’Empremta acull una nova exposició sobre Gràfica Publicitària - LaGaspar
1333
post-template-default,single,single-post,postid-1333,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Empremta acull una nova exposició sobre Gràfica Publicitària

L’Empremta acull una nova exposició sobre Gràfica Publicitària

Foto_Expo_Projectes_Finals

A partir de dijous l’Escola d’Art Municipal Gaspar Camps exposa els projectes finals de Gràfica Publicitària dels seus alumnes a la sala de Gràfiques Vilanova

Fidel a la seva voluntat de difondre i promocionar obres relacionades amb les arts gràfiques, la Sala L’Empremta de Gràfiques Vilanova acull a partir d’aquest dijous dia 5 de desembre l’exposició “Projectes finals de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’art Gaspar Camps”.
Es tracta d’una mostra dels treballs que han presentat els alumnes que ja han completat el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària del curs 2012-2013 de l’escola d’art igualadina.
El cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària prepara els alumnes per desenvolupar projectes de disseny gràfic i optar al món laboral com a autònoms o vinculats a empreses relacionades amb el disseny gràfic, les arts gràfiques, les relacions públiques, la promoció d’articles diversos, el grafisme editorial, l’ambientació d’espais, la imatge corporativa i senyalització i la imatge gràfica del producte.
L’exposició, que s’inaugura dijous a les 8h del vespre a la Sala l’Empremta (Carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada) i que es podrà visitar fins al dia 8 de gener de 2014, compta amb el suport de L’Art de la Llum, una de les empreses igualadines vinculades al sector gràfic, que col·labora habitualment amb l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, i que, per aquesta ocasió ha imprès les imatges del projectes.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.