Jaume Noguera parla de la seva trajectòria professional a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1330
post-template-default,single,single-post,postid-1330,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Jaume Noguera parla de la seva trajectòria professional a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Jaume Noguera parla de la seva trajectòria professional a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

JaumeNoguera05
El fotògraf igualadí Jaume Noguera va oferir una xerrada als alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el passat divendres dia 22 de novembre en què parlà sobre la seva trajectòria professional.
La sessió va estar il·lustrada amb nombroses fotografies i bastida d’anècdotes. Noguera va destacar, a l’inici de la conferència, la seva inclinació, ja des de nen, per la fotografia, el seu pas professional pel sector de les arts gràfiques i la consolidació del seu projecte personal com a fotògraf. Parlà també de la seva passió pels viatges arreu del món incentivats per l’afany de fotografiar els paisatges i la gent dels diferents països on ha fet estada i va traslladar a l’auditori la seva inquietud per tot allò que sigui capdavanter en el món de la imatge i específicament de la tècnica fotogràfica.
Amb xerrades com aquestes l’escola vol apropar el seu alumnat a artistes i professionals destacats del sector del disseny i de la creativitat per compartir experiències i coneixements. Actes que, d’altra banda, també estan oberts a tothom que vulgui assistir-hi.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.