L’il·lustrador Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1309
post-template-default,single,single-post,postid-1309,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’il·lustrador Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

L’il·lustrador Valentí Gubianas a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Valentí_Gubianas

A partir d’aquest dijous dia 21 de novembre es podrà veure a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps la mostra “Il·lustracions Parada 19”, a càrrec de Valentí Gubianas.

Aquest autor es va formar en els camps del disseny gràfic i industrial, però ha exercit àmpliament com a il·lustrador professional des de l’any 1995 en què va publicar el seu primer llibre. Des d’aleshores ha donat vida amb els seus dibuixos a contes, llibres escolars i revistes, i també ha dissenyat cartells, adhesius, murals, etc. Les seves il·lustracions s’han publicat en nombroses editorials com Cruïlla, Barcanova, Edebé, Edelvives, Parramon, Santillana, Columna, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Cavall Fort, Grijalbo Mondadori, Teide, Castellnou, Anaya, Tretzevents, La Galera, entre d’altres. 
L’exposició s’inaugurarà el mateix dijous 21 de novembre a les 8 del vespre i es podrà visitar fins al dia 20 de desembre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.