Exposició “Quaderns de viatge, a càrrec de Ramon Porta, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1299
post-template-default,single,single-post,postid-1299,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “Quaderns de viatge, a càrrec de Ramon Porta, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Exposició “Quaderns de viatge, a càrrec de Ramon Porta, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Quaderns_de_viatge
Seguint amb el programa d’exposicions que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps organitza habitualment, el proper dijous 24 d’octubre, a les 8 del vespre, s’inaugurarà l’exposició “Quaderns de viatge”, memòria popular en super 8 mm”, a càrrec de Ramon Porta.
“Quaderns de viatge”, és un procés que ens ha permès i ens ha de seguir permetent la presa de consciència i la promoció cultural pròpia de la Catalunya central a través de la recuperació i exposició de material inèdit. S’han recollit prop de 200 pel·lícules i 20 testimonis han aportat les seves vivències personals i col·lectives entorn els formats 8 mm i Super 8 mm, i el que, a través del visor de les seves càmeres, van poder captar.
L’exposició es pot veure a la sala d’Exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps del 25 d’octubre al 15 de novembre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.