Patrícia Picón inaugura a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1273
post-template-default,single,single-post,postid-1273,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Patrícia Picón inaugura a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Patrícia Picón inaugura a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

El dijous 19 de setembre Patrícia Picón va inaugurar l’exposició “Cuando haces Pop ya no hay stop” a la sala de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, amb la presència de la cap d’estudis, Raquel Camacho, la coordinadora d’exposicions Glòria Escala i la directora del centre, M. Goretti Bartrolí.
Des de l’any 2012 la Patrícia treballa amb un estil que remet al moviment pop-art, especialment pel que fa als colors i a la seva suposada intranscendència de continguts. Així, tal com Richard Hamilton, l’any 1956 a l’exposició de Londres This is tomorrow, va titular una de les seves obres Just what is it that makes today’s homes so different, so appealing? (“Però, ¿què fa que les llars d’avui dia siguin tan diferents, tan atractives?”) en la qual hi apareixen multitud d’elements de la cultura de masses nord-americana, com ara, i entre d’altres, una noia de revista, un televisor, un logotip de la Ford, una portada de còmic, una aspiradora, un cartell de cine i un culturista amb un enorme caramel de pal (“lollipop”) i, amb aquest imaginari i amb l’aparició de la partícula “pop” es va convertir en el manifest de l’art pop britànic; així, la Patrícia utilitza la frase promocional d’una coneguda marca de patates fregides presentades en tub de llauna per donar nom a la seva exposició.
A diferència, però, d’aquestes patates fregides, que es veu que només contenen un 42% de pasta de patata, l’obra de la Patrícia és tota ben autèntica i personal, fresca i contundent. Vaja, que no deixa indiferent!
Aquesta exposició es podrà veure fins al proper 18 d’octubre.
Foto_inauguració_Patrícia_Picón

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.