L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps inicia el curs 2013-2014 - LaGaspar
1267
post-template-default,single,single-post,postid-1267,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps inicia el curs 2013-2014

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps inicia el curs 2013-2014

A partir de proper 13 de setembre l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada iniciarà les classes dels cursos i tallers d’Escola Oberta i el dia 19 ja s’incorporaran els estudiants dels diferents cicles formatius d’art i disseny que imparteix l’escola, que són els cicles de grau mitjà d’Artesania en Cuir i d’Assistent al producte gràfic imprès, i el cicle de grau superior de Gràfica Publicitària; pel que fa a aquest darrer cicle encara queda la possibilitat de passar una prova d’accés específica per ocupar alguna de les darreres places disponibles.
A part de les classes, l´escola també organitza de manera periòdica,  exposicions a la sala Gaspar Camps, entre d’altres, i la primera d’aquest nou curs serà “Cuando haces Pop ya no hay stop”, a càrrec de Patrícia Picón. Les obres exposades formen part del projecte “Cuando haces Pop ya no hay stop” amb què la Patrícia Picón treballa des del 2012, titulat així pel que ha estat, al llarg dels anys, una progressiva i actualment ja total inclinació cap a un llenguatge pop i els seus colors xiclet. L’autora reconeix en les seves obres la indubtable influència dels estudis de disseny gràfic recentment cursats a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.
Aquesta mostra s’inaugurarà el dijous 19 de setembre a les 8 del vespre i es podrà veure a la sala d’exposicions de l’escola fins al proper 18 d’octubre.
super_fuck_12_Patrícia_Picón

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.