Cloenda de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1264
post-template-default,single,single-post,postid-1264,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Cloenda de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Cloenda de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

estiuet

El divendres 19 de juliol van acabar les activitats de l’Estiuet de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, que, aquest any, s’ha realitzat del 25 de juny fins al 19 de juliol. Durant aquestes quatre setmanes uns tres-cents nens i nenes des de quatre anys fins als setze, han gaudit treballant la creativitat i l’art amb el lema “Alliberem l’art”. Els infants d’infantil i primària han descobert  “Colors i formes en moviment amb Sol LeWitt”, “L’espai amb Arata Isozaki”, “Les instal.lacions de Joseph Beuys”, i “L’art abstracte xinès de l’escola Yi”. Els joves de secundària, seguint la mateixa inspiració temàtica, han treballat programes de disseny gràfic com Photoshop, Illustrator o Indesing per realitzar un mural colorista, un fulletó publicitari o un curt d’Stop Motion.

I el darrer divendres, i com a final de les activitats, cada grup va poder jugar a “trencar l’olla”, un joc tradicional que sempre desperta entusiasme entre els més petits per la il·lusió d’aconseguir les llaminadures que contenen, i després de l’esforç, una bona remullada, també tradicional en aquestes dates. I tothom content i… fins l’any que ve!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.